Binnenkort onze nieuwe website online, waar u zelf kunt inboeken en punten kunt sparen.

Cryolipolyse

 

Cryolipolyse 360

De nieuwste machine van 2021/2022 met nog meer resultaat.

Tijdens de behandeling wordt een speciale geleider op een gekozen lichaamszone geplaatst en wordt met behulp van vacuümtechnologie het onderhuidse weefsel opgetild waarna met selectieve cryo-technologie het vetweefsel wordt afgekoeld. Door middel van snelle afkoeling wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. De vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoeliger voor blootstelling aan koude. Dankzij deze nieuwe techniek kunnen vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, de benen en de taille worden aangepakt. Juist op plaatsen waar u met sporten en diëten niet het gewenste resultaten bereikt kan cryolipolyse zeer effectief zijn.In tegenstelling tot de meeste behandelaars behandelen wij meerdere zones tegelijkertijd. Na de behandeling zullen de behandelde vetcellen geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam en op natuurlijke wijze geleidelijk via de lever en de nieren worden afgevoerd. Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 6 tot 8 weken te zien zijn. Omdat de vetcellen geleidelijk worden afgevoerd zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren. Het grote voordeel van cryolipolyse is dat vetcellen worden verwijdert zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

Wetenschappelijk bewezen

Na een kostenloos persoonlijk intake gesprek wordt per persoon eerst gekeken of deze behandeling geschikt is en vervolgens wordt uitleg gegeven over de behandelmethode waarna een behandelplan wordt opgesteld.
Het benodigde aantal behandeling is afhankelijk van het volume van de te behandelen zone. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig. Er zitten 6 weken tussen de behandeling.

Wat ervaart de client?

U kunt op de dag van uw behandeling uw normale activiteiten gewoon hervatten. Dit geldt ook voor fysieke (sport) activiteiten.

Cryolipolyse is niet bedoeld om af te vallen maar is bedoeld om de contouren van het lichaam te verbeteren door plaatselijke vetophopingen aan te pakken.De behandeling is dus niet geschikt om overgewicht te behandelen. Juist mensen die ondanks intensieve sportbeoefening bijvoorbeeld hun ‘love handles’ niet wegkrijgen kunnen veel baat hebben bij behandeling door middel van cryolipolyse. Wanneer deze probleemzones ondanks diëten en sporten en het daarbij optredende gewichtsverlies niet willen slinken komt u in aanmerking voor cryolipolyse. Dus voor mensen die ondanks een gezonde leefstijl vetrolletjes hebben die ze niet weg krijgen is deze behandeling een snelle, pijnloze en relatief gemakkelijke behandelmethode. Maar ook voor mensen die door middel van een diet afvallen kan crylipolysis helpen het overtollige vet makkelijker af te breken. Voor alle duidelijkheid: afvallen doe je door middel van sporten en een goed diëet, terwijl de cryolipolysis helpt om de zogenaamde ‘probleemzones’ te doen slinken

Meerdere zones  kunnen  behandeld worden
Afslanken waar u wilt
Een behandelserie bestaat uit 3 tot 5 sessies
Bewezen effectief
Verbetert de kwaliteit van de huid
Na ongeveer 6-8 weken na de eerste behandeling-en is de resultaat zichtbaar
De behandeling is absoluut pijnloos
Er is geen ‘down time’
Deze uitwendige behandeling is ‘non-invasief’
Gezond afslanken met snel zichtbaar resultaat
Vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd
Veilige behandeling zonder risico op vervelende complicaties
Alternatief voor liposuctie
Ook in te zetten na liposuctie behandeling(na minimaal 3 maanden)

Welke zones komen voor behandeling in aanmerking?

bovenbenen buitenzijde
zadeltassen
buik
maagstreek
taille
rug
love handles
billen
knieën
bovenarmen

Wanneer mag de behandeling niet gedaan worden?

Als u last heeft van de volgende medische oorzaken:

 • Hemofilie.
 • Diabetes.
 • Proteine tekort.
 • Hart en vaat afwijkingen.
 • Ernstige huidaandoeningen.
 • Minder dan een jaar gelden geopereerd.
 • Binnen twee maanden een al een cryoliplyse behandeling gehad.
 • Vochtophopingen.
 • Minder dan een jaar geleden chemokuur ondergaan.
 • Leverziekten,
 • Stofwisselingsziekten.

PRIJZEN

1 zone                                                         € 75,-

  1 keer 2 zones                                            € 140,- 

  3 keer 1 zone                                              € 200,-

   3 keer 2 zones                                             € 400,-

   5 keer 1 zone                                               € 300,-

   5 keer 2 zones                                             € 600,-


Nazorg Cryolipolyse
RTF bestand – 496,9 KB 152 downloads