top of page

botox

Botox injecties
Botox-behandeling

Wat doet botox precies?

Botox wordt ingespoten in een spier en onderbreekt tijdelijk de verbinding tussen de spier en de zenuw. Hierdoor kunnen ze niet meer met elkaar communiceren en ontspannen de spieren. Het wordt vaak gebruikt om ouderdomsverschijnselen rimpels, kraaienpootjes

HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek dan uw behandeling in, bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

Botox

Wat is botox?

Botox is een eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Voluit heet het botulinetoxine. Dit eiwit zorgt ervoor dat de communicatie tussen een spier en een zenuw wordt stilgelegd. Dat klinkt eng, maar het valt mee. Doordat de spier na de botox behandeling niet kan samentrekken, worden rimpels zachter en minder opvallend.

 

Consultgesprek

Voor je een botox-behandeling ondergaat, krijg je altijd eerst een consult. Botox is mogelijk op verschillende plekken, bijvoorbeeld:

  • Mondhoeken

  • Wenkbrauwen

  • Kraaienpootjes

  • Fronsrimpel

  • Voorhoofd

  • Lipflip

  • Gummy smile

Wenkbrauwen is 2 zones moet gelijktijdig de frons meenemen voor effect.

En voorhoofd is 3 zones werkt alleen gelijktijdig met wenkbrauwen en frons.

 

De behandeling

Na het consult volgt de behandeling, vaak maak je hiervoor een nieuwe afspraak. Met een klein naaldje wordt de botox in je spier geïnjecteerd. Dit gebeurt zonder verdoving, maar geen zorgen, het is niet pijnlijk. Hooguit wat gevoelig. De complete behandeling duurt niet langer dan tien á vijftien minuten.

Gummy smile

Je hebt een gummy smile wanneer er veel tandvlees zichtbaar wordt wanneer je lacht. Dit weerhoudt sommige mensen ervan om in het openbaar te lachen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Door botox in je bovenlip te spuiten ontspant de spier die je lip optrekt, waardoor er minder tandvlees zichtbaar is. Het resultaat van deze behandeling houdt ongeveer vier maanden aan.

 

Wenkbrauwlift met botox

Heb je last van licht hangende wenkbrauwen die je een beetje een sombere blik geven? Dan kan een wenkbrauwlift met botox je misschien helpen. Het eiwit wordt dan net onder je wenkbrauwen geïnjecteerd. Dit kan alleen bij wenkbrauwen die slechts een beetje hangen. Als er ingrijpendere maatregelen nodig zijn, dan kies je voor een wenkbrauwlift.

Uiteraard worden de botox behandelingen enkel gedaan door een BIG geregistreerde arts.

Wij werken met verschillende artsen samen, die op onze zaak behandelingen komen doen.

bottom of page