top of page

Hyaluronpen Fillers

hyaluronpen..jpg
hyaluronpenm.jpg

Wat is een hyaluronpen.

Een behandeling met een hyaluron pen is een filler behandeling zonder naald. Met de hyaluron pen kunnen lippen, rimpels, rokerslijntjes, neus-lip plooien en marionetlijntjes behandeld worden. De hyaluron pen werkt op basis van hoge luchtdruk. Op deze manier wordt de hyaluronzuur op een mooie gelijkmatige verdeeld.

HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.
Nazorg Hyaluronpen

Hyaluronpen ook elektrisch zonder naald

U heeft de keuze aan div merk fillers bij ons

 

Wat is Hyaluron?

Wij werken zelf met de elecktrische hyaluron pen, zodat ten alle tijden de juiste druk word uitgeoefend, (handmatig word de veer slapper minder druk).

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid elastisch en soepel houdt,maar in de loop der jaren neemt deze af. De hyaluron pen is zonder naald. Deze wordt op de huid geplaatst, waar we het hyaluron inschieten met een hoge druk (880 km p/u). Dit geeft een klein tintelend schokje. Deze methode pen is speciaal ontworpen om alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken, op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi en worden verschillende laagjes over en op elkaar aangebracht. Hierdoor wordt de hyaluron opgebouwd in de huidlagen, en is na een kuur verband tot ongeveer 3 a 4 maanden zichtbaar. Hierbij gebruiken we 100% hyaluron: een vloeibare hyaluron (non crossed linked).

Hierbij gebruiken we de Saypha of revofil. 

Een kuur verschilt van persoon tot persoon en zal tijdens een intake gesprek worden door genomen.De duur van het effect is verschillend van persoon tot persoon. Na een kuur kunt u het eventueel eens per half jaar de behandeling opfrissen zodat u minder behandelingen nodig heeft om het gewenste resultaat te behouden.

Met deze nieuwe techniek kunnen we meerder zones aanpakken en behandelen zoals de marionetlijntjes, rooklijntjes en de neuslip-plooi, en in sommige gevallen de rimpel tussen de wenkbrauw.

Perfect voor de lippen

Ook is de hyaluron pen ideaal voor het natuurlijk opvullen van de lippen. Hierbij gebruiken we de Saypha of de Revofil. Een cossed-linked (is niet voor opbouw). Deze filler houdt ongeveer 6 maanden aan. Het is belangrijk na de behandeling veel water te drinken. Hyaluron heeft een geniaal water bindend vermogen. Dus voor een optimaal resultaat: water drinken! Gelieve even niet te sporten (48 uur), geen sauna i.v.m overmatig zweten.

Voordelen van de behandeling

Het fijne van deze behandeling is is dat we geen naalden gebruiken.en dmv een multi shot systeem gaan we precies te werk. Zo gaat er in elke lijn een shot van 0.05 ml. Het fijne van hyaluron is dat het een lichaams eigen stof is, het volledig afbreekbaar is en het vocht aan trekt en vasthoud.

Te behandelen zones

  • Lippen opvullen

  • Rokerslijntjes

  • Marionetlijnen

  • Neus-lippenplooi

  • Frons

bottom of page