Zodra we groen licht hebben van de overheid nemen we zelf contact met u op voor een nieuwe afspraak in te plannen.

Opleidingen bij ons in het pand bij Beautytec.nl

Ons bedrijf heeft  alles onder 1 dak zo hoeft niet alles meer uit te zoeken dat doen wij al meer dan 10 jaar voor u u hoeft u alleen maar bij ons binnen te lopen voor een behandeling of onze groothandel of voor een van onze opleidingen met originele gedrukte certificaten en handgeschreven.

 

Klik hier voor alle opleidingen en groothandel

Wil jij een opleiding volgen en ook nog eens prive 1 op 1 bij een bedrijf die zelf dagelijks haar klanten behandelt en die ook groothandel is en alle machines kunnen testen die op de markt zijn en de beste machines die het meeste resultaat geeft op onze klanten die machines laten wij aanpassen naar onze wensen en die staan op onze groohandel website www.beautytec.nl

Binnenkort kunt u hier in onze online agenda zelf uw opleidingen inboeken, maar voorlopig gaat het inplannen van een opleiding via het telefoonnummer 0162853009.

 

Beautytec, de groothandel voor uw specialiteit.
Als schoonheidsspecialiste wilt u alleen met de beste producten werken!
Zo kunt u uw klanten de behandeling geven die zij van u verwachten. Beautytec levert topkwaliteit apparatuur en verzorgingsproducten. Waarmee u die verwachting kunt naleven en uw klanten tevreden kunt behandelen. Daarnaast bieden wij de bijbehorende cursussen van de apparaten voor schoonheidssalons.
We zijn een bedrijf van het begin tot het eind. We zijn importeur van alle apparaten. Daarnaast zijn we een grote beauty salon in Brabant Beauty Relax Spa Savannah.
We zijn ook een opleidingscentrum  en weten wat de beste apparaten zijn, omdat we hiermee zelf werken. Omdat we het hele traject zelf meemaken, we werken ermee en daardoor kunnen we u optimaal opleiden. Dit maakt ons gewoon de sterkste in Nederland, omdat wij weten waarover we praten.
Deze kennis willen we samen met u delen.

Samen ondernemen met de www.beautytec.nl  Beautytec is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende en trendsettende partner voor alle zelfstandige in Nederland, België en Duitsland. Wij versturen wereldwijd.

Parkeren voor een afspraak bij de Beautytec is gratis en op eigen terrein. Het is gemakkelijk bereikbaar met  het openbaar vervoer op 2 min loop afstand. 

 

  • Wij hebben geen vaste opleidings datums.
  • De opleidingen plannen we samen in met onze klanten op de dag die u het beste uitkomt.
  • Wij werken 1 op 1 zodat alle aandacht naar jou gaat op deze dag. 
  • Uw Theorieboek/Reader is bij ons gratis na de aanbetaling.
  • Nieuwste methodes, Nieuwste technieken en nieuwste machines.
  • Doordat wij zelf dagelijks onze klanten behandelen in onze salon / kliniek  www.spa-savannah.nl, maakt dit ons veel sterker dan alle anderen.
  • Wij leren u niet alleen uit een boekje, maar ook onze jarenlange ervaring.
  • Alles onder 1 dak zo hoeft u niet verder te kijken! beautysalon / kliniek / groothandel / opleidingen. en belangrijkste after service.