top of page

PDO Draadlift

pdo mono draden.jpg
gezicht pdo_edited_edited_edited.jpg

PDO-draden zijn oplosbare hechtdraden die onder de huid worden geplaatst met als doel het liften of verstrakken van bijvoorbeeld het gezicht, de hals of decolleté. De draad is niet zichtbaar en wordt in de zes maanden na de behandeling volledig door het lichaam afgebroken. In die periode vormt zich collageen in het weefsel rond de huid. Dit ‘inwendige harnas’ maakt de huid steviger en zorgt voor een liftend effect.
Direct na de behandeling is het resultaat al enigszins zichtbaar

  • 1 uur

    €15 per draad

PDO Draadlift

Draadlift

Een draadlift is een niet-chirurgische ingreep met een natuurlijk resultaat. Dit is een ideaal alternatief wanneer u nog niet klaar bent voor een facelift of wanneer u een facelift te ingrijpend vindt. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van PDO draden, die doorgaans ook worden gebruikt voor hechtingen bij reguliere operaties. Deze oplosbare hechtdraden zorgen onderhuids voor versteviging. Draadlifting is met name geschikt voor het liften van de wenkbrauwen, wangen, het gezicht, de hals en het decolleté.

Na de behandeling ziet u al het eerste resultaat. Wel heeft de huid nog enige tijd nodig om collageen te vormen in het weefsel. Dit collageen zorgt ervoor dat de huid verstevigt en begint te liften. Het resultaat van de behandeling houdt ook stand wanneer de draden zijn opgelost.

PDO Draadlift kaaklijn/gezicht

Door huidverslapping, botafname en afname van het vetvolume in het gezicht verzakt de huid. Hierdoor ontstaan de neuslippenplooi, de marionetlijnen en zal de kaaklijn minder strak worden. Het gevolg is een vermoeide of verouderde uitstraling. Wanneer u hier last van heeft kan een PDO draadlift van het gezicht en de kaaklijn een mooie oplossing bieden met een natuurlijk resultaat.

Draadlift wenkbrauwen

Naarmate we ouder worden kunnen de wenkbrauwen wat gaan hangen. Hierdoor ontstaat overtollige huid boven de oogleden, wat zorgt voor een vermoeid uiterlijk. Ben u het vermoeide uiterlijk beu? Dan kan een draadlift bij de wenkbrauwen een mooie oplossing bieden. Het resultaat is een frisse en open uitstraling.

Draadlift hals en decolleté

Omdat de huid van de hals en het decolleté wat dunner is, zullen rimpels hier sneller zichtbaar zijn. Door PDO-draden op de juiste plek in de hals of het decolleté te plaatsen, kunnen we de huid weer verstrakken. Het gevolg is een meer jeugdige hals en decolleté zonder rimpels.

Het herstel van een PDO Draadlift

Wanneer u zich door een goede arts laat behandelen, zullen de bijwerkingen minimaal zijn. Na een draadlift kunt u last krijgen van zwelling, roodheid en gevoeligheid rondom de injectieplaats. Dit houdt maar kort aan en verdwijnt vanzelf weer. Ook kan het voorkomen dat er tijdens de injectie een bloedvaatje geraakt wordt. Dit kan zorgen voor een kleine blauwe plek. In de meeste gevallen kunt u direct na de behandeling uw werkzaamheden weer gewoon hervatten.

 

Complicaties draadlift

De kans op complicaties is bij een draadlift erg klein. Na de behandeling kunt u wat last krijgen van zwelling, roodheid en blauwe plekken, maar dit trekt vanzelf weer weg

PDO-threads

De draden voor deze behandeling komen in verschillende lengtes. De kortere werken bijvoorbeeld perfect rond de ogen. De langere PDO-threads zijn goed voor het liften van de kaaklijn. De gebieden die behandeld kunnen worden, zijn:
– Voorhoofd (voor de voorhoofdrimpels en de fronsrimpels)
– Jukbeenderen
– Wenkbrauwen
– Wangen
– Neuslippenplooi
– Kaaklijn
– Kin
– Hals
– Decolleté

– Kont

– Buik

Per behandeling zijn, afhankelijk van het te behandelen gebied, 2 tot 30 draden nodig.

Wij vragen maar €15 per draad en overleggen  met u hoeveel draden er nodig zijn voor uw probleemzone, zo bent u veel goedkoper uit dan dat wij een vaste prijs hanteren voor elke zone.

ieder persoon is weer anders, kleiner, groter, langer dus zo betaald u nooit teveel.

Uiteraard worden de botox behandelingen enkel gedaan door een BIG geregistreerde arts.

Wij werken met verschillende artsen samen, die op onze zaak behandelingen komen doen.

bottom of page