top of page

Massage

massa.jpg
mass.jpg

Massage is de manipulatie van de zachte weefsels van het lichaam. Massagetechnieken worden vaak toegepast met handen, vingers, ellebogen, knieën, onderarmen, voeten of een apparaat. Het doel van massage is over het algemeen voor de behandeling van lichamelijke stress of pijn.

HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

Massage

Geen erotische massage!!!!

Ontspannings massage

Tijdens deze, speciaal door Spa savannah ontwikkelde ontspanningsmassage voor rug,schouders en nek, wordt uw lichaam zachtjes gekneed met natuurlijke amandelolie. Tijdens deze massage voelt u uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de zachte wrijving met de amandelolie wordt uw huid aangenaam warm en gaat u zich volkomen ontspannen voelen.

Cupping massage

De Cupping massage bij Beauty relax spa savannah is een combinatie van Cupping Therapie en ontspanningsmassage. Cupping Therapie vindt zijn oorsprong in de Oosterse geneeskunde en is al duizenden jaren oud. Het is een effectieve manier om spierknopen te ontspannen en blokkades in het lichaam te verminderen of op te heffen. Werking Cupping: stimulerende dieptewerking Cupping therapie werkt met het plaatsen van glazen cups op de huid. Met beleid wordt vacuüm toegepast op de cup, waarbij stimulatie plaatsvindt van de huid en onderliggend bindweefsel. De cups zijn verschillend van grootte, en kunnen daardoor zeer gericht op specifieke plekken op het lichaam worden gezet. Waar de cups worden geplaatst, en hoe intensief de behandeling is, hangt af van de persoon en de reden van behandeling. Bij de intake nemen we de tijd om hierop in te gaan. Wanneer u langer of veel last heeft van b.v. vastzittende schouders, kan het raadzaam zijn om meerdere behandelingen te ondergaan. masseuze/masseur, geeft u graag geheel vrijblijvend meer informatie over de behandeling die het beste bij u past. Cupping heeft een sterke invloed op de huid, de spieren, de bloedsomloop en het zenuwstelsel. Bij de toepassing van Cupping therapie zie je door de plaatsing en massage met de cups een plaatselijke reactie op de huid, die rood tot donkerblauw kan kleuren. Het lichaam stuurt extra witte bloedlichaampjes naar de plek waar de cupping is gedaan, en nodigt zo het lichaam uit om het zelfgenezend vermogen in te zetten. Afvalstoffen worden door de intensieve behandeling en massage afgevoerd. Bij Cupping kan de energie weer vrijer stromen door het lichaam en worden blokkades verminderd of opgeheven. Cupping is onder meer werkzaam bij: spijsverteringsproblemen spier- en gewrichtsklachten rug-, nek en schouderpijn

Massage ontspant lichaam en geest. Hierdoor verminderd je stress . Massage koestert en zorgt voor een moment van rust. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer Herboren.

bottom of page