top of page

Brazilian Butt lift 

Brazillian BIL LIFT.jpg
Butt lift.png

Bij de Brazilian Butt Lift behandeling maken wij gebruik van vacuüm therapie hierdoor worden de billen op een natuurlijke manier vergroot en verstevigd. Met de vacuüm therapie, kunnen de billen gevormd en vergroot worden zonder operatie. De shaping cup mobiliseert de vetcellen naar de gewenste plek.

HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

Vacuüm Therapie / Brazilian Butt Lift 

Is een uitstekende behandeling om mooie ronde billen zonder medische ingreep te realiseren. Met behulp van vacuüm therapie wordt er een niet invasieve bil lift uitgevoerd. Door vacuüm therapie kan de bloedcirculatie worden gestimuleerd en een versteviging van de huid worden gerealiseerd.

Om echt resultaat te zien, zijn meerdere behandelingen nodig.

Deze behandeling is ook geschikt voor de borsten.

 

De duur van de behandelingen is 30 minuten.

 

ADVIES

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 tot 12 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 1 tot 2 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Kuur interval om de week.

 

Wat is Brazilian Butt lift nou precies?

 

De brazilian butt lift is een behandeling die bestaat uit vacuümtherapie. De vacuüm therapie is een non-invasieve manier om de billen en borsten te schulpten. De behandeling helpt bij het mobiliseren van de vetcellen naar de gewenste plekken. Naast het verplaatsen van de  vetten, worden de billen gelift en omhoog gepompt. Hierdoor worden de billen niet alleen gevormd, maar wordt eventuele cellulitis verminderd door de vacuümtherapie. Tijdens de behandeling wordt er een cup op de billen geplaatst en wordt er door een pompje langzaam lucht uit de cup gezogen. Dit resulteert in zwelling en uitbreiden van de aanwezige vetcellen. Resultaat hierdoor is volle, ronde billen! 

 

Is het niet gevaarlijk ?

 

Nee, in tegendeel. De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen, vermindert cellulitis en klonterige vetafzetting. Daarnaast hervormt het je billen op een natuurlijke en betaalbare manier.

 

Na de behandeling

 

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes.

 

Hip dip behandeling

 

Wil je dat er alleen aandacht aan je heupen wordt besteed zodat je meer een zandloper figuur krijgt? Of heb je deuken in je heupen wat je niet mooi vindt? Dan is de Hip Dip een ideale behandeling voor jou. Net als de Brazilian Butt Lift wordt de Hip Dip gedaan door middel van vacuüm therapie.

 

VOORDELEN

– Tilt je billen of borsten met maximaal 70%
– Onmiddellijke resultaten bij kuur
– Geen operatie, geen pijn, geen down time
– Verbeterde lichaam toon en vorm
– Geen bijwerkingen
– Verbetert de bloedcirculatie

bottom of page