top of page

Lemon bottle

lemon bottle spa savannah.webp
lemon bottle spa savannah.

Spa savannah introduceert een geavanceerde lipolyse oplossing die ontworpen is voor het gezicht als het lichaam. Dit zeer krachtige serum voor vetvermindering gecombineerd riboflavine (vitamine B2) met andere hoogwaardige ingrediënten om de afbraak van vetcellen te stimuleren door het metabolisme van vet te versnellen. Het unieke aan Lemon Bottle is dat het vrijwel direct na het aanbrengen begint te werken, met minimaal ongemak en zwelling.

HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek dan uw behandeling in, bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

Lemon Bottle

De Lemon Bottle Fat Dissolving-behandeling is in snel tempo een van de meest populaire manieren aan het worden om hardnekkig overtollig vet kwijt te raken – maar wat is het, hoe werkt het en kun je na slechts één behandeling echt resultaat zien?

Wat is een Lemon Bottle Fat Dissolving-behandeling?

Lemon Bottle is een revolutionaire nieuwe vetoplossende oplossing die snelle en pijnloze injecties van de innovatieve formule omvat op specifieke vetgebieden op het lichaam die ondanks veranderingen in het dieet en lichaamsbeweging niet willen wijken. Veilig en niet-invasief, Lemon Bottle is geliefd vanwege zijn opmerkelijke en snelle resultaten zonder dat er hersteltijd nodig is.

 

Lemon Bottle werkt het beste op kleinere, meer gerichte behandelingsgebieden, waaronder:

 

  • Gezicht (dubbele kin, kaken)

  • Armen ('bingovleugels'

  • Buik (hardnekkig buikvet, lovehandles)

  • Rugvet (ook bekend als 'beha-uitstulping'

  • Dijen (binnen- en buitenkant van de dijen, billen)

 

Hoe werkt Lemon Bottle?

 

Lemon Bottle is een vorm van lipolysebehandeling. 'Lipolyse' betekent de afbraak van vetten door een proces dat hydrolyse wordt genoemd, een term die het vrijkomen van vetzuren omvat. Dit is de reden waarom je vaak de terminologie 'smelten' of 'oplossen' tegenkomt die wordt gebruikt om dit soort behandelingen te beschrijven – omdat ze vetcellen fysiek van binnenuit vernietigen door natuurlijke chemische processen op gang te brengen die organisch in het lichaam plaatsvinden.

 

Het is belangrijk op te merken dat lipolysebehandelingen zoals Lemon Bottle geen oplossingen voor gewichtsverlies zijn – het zijn oplossingen voor vetverwijdering. Ze zijn het meest geschikt voor mensen die een gezond eet- en bewegingsregime volgen en dicht bij hun ideale gewicht zitten, maar op bepaalde gebieden last hebben van hardnekkige, moeilijk te verliezen vetophopingen.

 

De oplossing van Lemon Bottle is populair omdat het zeer effectief is en bestaat uit natuurlijke actieve ingrediënten. Deze omvatten:

 

  • Bromelaïne – Bromelaïne is afgeleid van ananas en is een krachtig spijsverteringsenzym dat vaak wordt gebruikt in medicijnen tegen obesitas. Het veroorzaakt vetafbraak en heeft ook een krachtig ontstekingsremmend effect dat zwelling en wallen vermindert.

  • Vitamine B2 (riboflavine) – Riboflavine speelt een essentiële rol bij het omzetten van koolhydraten, eiwitten en vetten in energie in het lichaam. Het lichaam kan niet veel van deze in water oplosbare vitamine opslaan, maar het is cruciaal voor de vetstofwisseling en oxidatie.

  • Lecithine – Een natuurlijk verkregen vetsubstantie die zowel water als vetten aantrekt – het cholesterol verlaagt en gezonde slagaders, aders en bloedvaten in stand houdt.

 

Tijdens de behandeling wordt de geavanceerde oplossing van Lemon Bottle in het vetophopingsgebied geïnjecteerd. Vervolgens gaat het onder de huid aan het werk, waarbij het de hardnekkige vetwand afbreekt voordat het elke vetcel afbreekt, waardoor het vet in vetzuur wordt omgezet. Dit wordt vervolgens verzorgd door de natuurlijke afvalverwijderingsprocessen van het lichaam en wordt elke keer dat u urineert uit het lichaam gespoeld. Dit is de reden dat de waterinname na de behandeling minimaal twee liter per dag moet zijn, zodat het vetzuur sneller wordt weggespoeld.

 

Hoeveel kost het oplossen van vet met lemon bottle?

 

De kosten van een Lemon Bottle-behandeling zijn relatief laag in vergelijking met andere alternatieve therapieën, waardoor het een aantrekkelijke oplossing is, vooral als er meerdere gebieden nodig zijn. Omdat in de meeste gevallen slechts één behandeling nodig is, worden de totale kosten verder verlaagd.

 

Kun je echt resultaat zien in minder dan 24 uur?

 

Ja! Een van de redenen waarom Lemon Bottle een cultstatus verkrijgt, zijn de snelle resultaten. Dit maakt het een perfecte keuze voor een evenement of speciale gelegenheid.

 

Is één behandeling voldoende?

 

In de meeste gevallen is één behandeling voldoende en ziet u al na één sessie significante resultaten. Sommige cliënten kiezen er wel voor om vervolgbehandelingen te ondergaan om het gewenste resultaat te bereiken. Hoeveel sessies er nodig zijn, hangt af van uw individuele doelen en voorkeuren.

 

Zijn de resultaten blijvend?

 

Ja, maar hoe lang de resultaten aanhouden hangt af van of u na de behandeling een gezond dieet en een actieve levensstijl aanhoudt om te voorkomen dat hardnekkige vetgebieden zich hervormen en terugkeren. De Lemon Bottle-behandeling lost de vetcellen permanent op en vernietigt deze, maar kan de vorming van nieuwe vetcellen niet stoppen als u niet goed eet en regelmatig traint.

bottom of page