top of page

Plasmapen

plasmapen.jpg

De punt van de pen projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak. De pen zelf komt niet in contact met de huid. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid. Het maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct resultaat.

plasmapenn_edited.jpg
HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

Plasmapen Behandeling

Plasmapen Nazorg

Fibroblast /plasmapen

Fibroblasting Soft Surgery, facelift/minilift, ooglidcorrecties en nog veel meer zonder te snijden!

Ik ben zelf 9 jaar geleden opgeleid tot  MASTER plasmapen in America en geef hier ook de opleidingen in, in Nederland is het nu pas opkomend en er gaat nog heel veel verkeerd gewoon door de verkeerde opleidingen en te weinig ervaring


De  Plasma Lift "Fibroblasting" – ook wel Soft Surgery genoemd – is toepasbaar op vele huidverouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.
Deze innovatieve behandeling is zeer doeltreffend op tal van indicaties die tot nu toe alleen in operatiekamers uitvoerbaar waren, zoals
Facelift/mini-lift zonder snijden


Ooglidcorrectie boven/beneden zonder snijden
Hals versteviging en hals lift zonder snijden
Rimpelverwijdering zonder snijden
Wenkbrauw lift zonder snijden
Kraaienpootjes verwijderen
Neus-lippenplooi
Jukbeenderen
Mond/rokersrimpels
Overtollige huidverwijderen o.a. op buik
Littekens door acné
Actieve acné
Straie
Donkere kringen
Xanthelasma
Pigmentvlekken
Tatoeage verwijderen


Plasma Lift "Fibroblasting" is één van de meest effectieve, veilige en baanbrekende technieken van dit moment. De behandelingen worden uitsluitend door speciaal opgeleide artsen en cosmetisch therapeuten uitgevoerd. Omdat deze methode niet invasief is, is de kans op complicaties minimaal. Resultaten met  Plasma Lift "Fibroblasting"behandelingen zijn direct zichtbaar en definitief. Daarnaast heeft de behandeling een tweede lange termijn voordeel; een Fibroblasting soft surgery ingreep geeft tegelijkertijd een bio-stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels. Deze duo-actie ondersteunt een blijvend effect van de  Plasma Lift "Fibroblasting" behandeling. 

Hoe werkt de  Plasma Lift "Fibroblasting" precies? 
Fibroblasting soft surgery werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Plasma wordt in de natuurkunde ook wel de vierde ‘aggregatietoestand’ genoemd wat betekent dat het naast vast, vloeibaar en gas de vierde vorm is die materie kan aannemen.


Tijdens een  Plasma Lift "Fibroblasting" soft surgery behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekt de huid vrijwel direct samen en ontstaat er een liftend effect. Je ziet de huid als het ware verdampen. Een behandeling met de  Plasma Lift "Fibroblasting" bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De  Plasma Lift "Fibroblasting" stelt de behandelaar in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones te remodelleren.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheden van huid overschot,  huid type, complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. In vele gevallen kan al een keer afdoende zijn, maar in sommige gevallen kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.              
Plasma Lift "Fibroblasting" facelift zonder snijden of hechtingen, ooglidcorrectie zonder snijden,  Plasma Lift "Fibroblasting" teveel slappe huid verwijderen, rokersrimpels verwijderen, pigment, vaatjes, littekens, acne, vlekjes, plekjes, lichte huid, donkere huid, getinte huid, huidverbetering,   rimpels verwijderen, ooglid correctie, facelift, liquid facelift, 
?Na de Fibroblasting behandeling 
Het voordeel van de Fibroblasting is dat het een alternatief is voor de chirurgische ingrepen die erg invasief zijn en ook de nodige risico’s en hersteltijd met zich meebrengen. De hersteltijd geassocieerd met een behandeling met de Fibroblasting is minimaal. De behandelde huid kan een lichte zwelling en roodheid vertonen die kort kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde "crusting" van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 4 tot 8 dagen. Het is belangrijk om deze korstjes spontaan te laten afvallen en niet op te krabben of op een andere manier te verwijderen. Onder de korstjes zal de nieuwe jonge huid, roze van kleur ontstaan.
Na 4 weken zal de huid volledig zijn hersteld. Tot die tijd is noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen zodat de jonge huid niet verbrand en beschadigd raakt. Deze plekken kunnen gemakkelijk met een vloeibare foundation worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling wordt beschermd met dezelfde vloeibare foundation tegen schadelijke straling van de sterke UV-stralen van de zon om eventuele hyperpigmentatie op die plekken te voorkomen. Deze foundation dient constant de hele dag op de behandelde plek ruimschoots aanwezig te zijn. Als een belangrijk onderdeel van de nazorg wordt een zinkoxide crème aangeraden om elke nacht gedurende herstelperiode te gebruiken. Het wordt ook aangeraden om gedurende 4-5 weken na de behandeling de huid, ondanks deze preventieve maatregelen, niet aan de felle zon direct bloot te stellen. De vloeibare foundation en zinkoxide crème zijn makkelijk in elke apotheek verkrijgbaar. De behandelingen met Plasma Lift "Fibroblasting" zijn geassocieerd met geen of minimale zwelling van de behandelde plaatsen. Dit is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak en persoonlijke nijging en gevoeligheid voor oedeem. De zwelling kan 1-3 dagen duren. In vele gevallen ontstaat er helemaal geen zwelling op de behandelde plek, maar in uitzonderlijke gevallen kan er een grotere zwelling ontstaan die enkele dagen langer kan aanhouden.

Zijn  Plasma Lift "Fibroblasting" behandelingen pijnlijk? 
Voor de meeste behandelingen met  Plasma Lift "Fibroblasting" zijn geen zware verdovingsmiddelen nodig omdat de behandeling in principe niet echt pijnlijk te noemen is maar ook niet volledig pijnvrij is. Bij het behandelen van grotere huidzones en gevoelige plekken zal er verdoving worden aangebracht. Dit gaat in de vorm van een crème, waardoor naalden achterwege blijven. Een verdovingscrème kan worden gebruikt bij gevoelige delen als oogleden, mond en lippen en u kunt deze vooraf aanbrengen ongeveer 1 uur en dan 30 minuten later voor aanvang van de behandeling. Deze kunt u via uw huisarst verkrijgen.

Voordelen en veiligheid van  Plasma Lift "Fibroblasting"
De werking van Plasma Lift "Fibroblasting" is oppervlakkig, wat betekent dat de energetische plasma straal de basaal cellenlaag (de levende epidermale laag) van de huid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of andere ongewenste of permanente huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij (verkeerd) gebruik van lasers. Lifting van onder andere oogleden, wenkbrauwen en hals zijn erg populair. Evenals het behandelen van rimpels en een verslapte huid. Met de innoverende Fibroblasting technologie zijn er plotseling tientallen nieuwe medisch, esthetische behandelingen mogelijk. Deze methode is in het buitenland beter bekend en heeft nog maar net zijn intrede gemaakt in Nederland en is hierdoor nog relatief onbekend. Bent u geïnteresseerd in een behandeling? Vraag om meer informatie op uw behandel adres over de nieuwe mogelijkheden die ook voor uw problemen een oplossing kunnen bieden. 

Voordelen van Plasma Lift "Fibroblasting" op een rij
Spectaculaire resultaten
Geen bloed : De levende laag van de huid wordt niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade 
Geen littekens :  Plasma Lift "Fibroblasting" verstrakt de huid zonder agressieve werking op de huid
Chirurgisch resultaat : Resultaten zijn vergelijkbaar met dat van invasieve en operatieve ingrepen, maar met minimale risico’s en een kortere hersteltijd 
Alle huidtypen : De Plasma Lift "Fibroblasting" methode is geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen 
Kortere hersteltijd : Dit is afhankelijk van de grootte van het huidoppervlak en persoonlijke gevoeligheid, maar ligt gemiddeld tussen de 4 en 8 dagen
Betaalbaar: De  Plasma Lift "Fibroblasting" behandelingen zijn betaalbaar en goedkoper dan invasieve operaties

bottom of page