top of page

Nagelstudio

manicure
nagels.jpg

Welke soort nepnagels zijn er?

Nu heb je, als je graag nepnagels wilt hebben, de keuze uit verschillende soorten (en maten).

  • Acrylnagels. Je kunt, als je nepnagels wilt, kiezen voor acrylnagels. ...

  • Solar nagels. Solar nagels zijn eigenlijk een variant van acrylnagels. ...

  • Gelnagels.

HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

Nagels

Omschrijving:
 

Voor een speciale gelegenheid of als permanent onderdeel van uw handverzorging; Acryl / gelnagels geven een zeer elegante uitstraling van de handen en accentueren uw vrouwelijkheid op subtiele wijze. Onze nagelstyliste heeft jarenlang ervaring en wij werken alleen met de allerbeste producten van de topmerken. De gereedschappen zijn van superieure kwaliteit, alleen dat is goed genoeg voor uw handverzorging.
 

Werking van acryl nagels

Door middel van acryl poeder met een vloeistof te vermengen ontstaat er een soort kneedbaar acryl bolletje, welke op de natuurlijke nagel wordt aangebracht. Daartussen zit een zogenaamde tip, ofwel een kunstnagel. De nagelstyliste moet wel snel werken, want acryl hard uit door contact met de lucht. De nagelstudio van Beauty relax spa Manugyo werkt alleen met hoogwaardig kwaliteit acryl met extreem verstevigende kenmerken. Op deze manier zal breken van de acrylnagels veel minder voorkomen. Onze kunstnagels zijn extra stevig, waardoor breken nog minder voor zal komen.
 

Werking van gelnagels

De gel in meerdere dunne lagen aangebracht en worden de nagels enkele minuten per laag onder een LED/UV-lamp gehouden. Op deze manier hardt de gel uit. De plak laag die overblijft op de net aangebrachte gelnagel wordt verwijderd en de nagel wordt in het gewenste model gebracht. Afhankelijk van de gewenst look wordt er als laatste laag een blanke gel laag of kleur/ glitter gellack laag aangebracht.
 

Opvullen van acryl of gelnagels

Na 3 tot 4 weken zijn uw nagels dusdanig veel gegroeid dat het tijd is om uw nagels bij te werken. Dit wordt ook wel opvullen genoemd. Dit is nodig om uw nagels er mooi en verzorgd uit te blijven laten zien.

bottom of page