top of page

Picoway Laser

picolaser.webp

Pico-lasertechnologie is een niet-chirurgische, niet-invasieve laserbehandeling voor de huid die kan worden gebruikt om de meeste veelvoorkomende huidonvolkomenheden aan te pakken, waaronder vlekken veroorzaakt door beschadiging door de zon en acnelittekens . Pico-technologie wordt beschouwd als een van de meest geavanceerde laserbehandelingen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

tattoo.jpg
HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

Picoway Laser

 

Omschrijving
 

De nieuwste techniek van 2021. We hanteren goedkopere prijzen. Kom langs of stuur uw foto naar onze whatss app 0615672856 voor uw prijs per sessie. Geen wachttijden. 3 golflengtes 1064nm 755nm 532nm 1.Geen oneindige behandeling maar met deze machine en nieuwste techniek binnen 4 behandelingen de gehele tattoage weg. 2.Pmu pigmenten verwijderen 3.Littekens verwijderen, sproeten. 4.Onzuivere huid egaal maken. 5. En nog veel meer mogelijkheden. Bij Beautytec worden alle laserbehandelingen uitgevoerd met de Picosure second laser. Deze is niet alleen geschikt voor het verwijderen van tatoeages, maar ook voor het behandelen van littekens, pigment- en ouderdomsvlekken, roodheid en algehele gezichtsverjonging. De Picocare is een veilige, effectieve en pijnloze laserbehandeling waardoor u in een relatief korte tijd een optimaal resultaat kunt bereiken. Ga niet voor de pico laser mobiel zonder wielen de goedkope versie die op deze lijkt die heeft geen arm maar een slang aan de machine zitten. Hier kun je de spotgrote niet veranderen en de laser hiervan is niet groter dan een potloodpunt. dus je begrijpt al wel een naam weghalen is haalbaar maar geen tekeningen. WAAROM KIEZEN VOOR EEN BEHANDELING MET ONZE PICOLASER? 2 tot 3 keer zo snel als traditionele Q-switched laser apparaten 4 golflengtes waarmee alle kleuren kunnen worden behandeld Ook geschikt voor donkere huidtypes Een van de nieuwste picolasers ter wereld Beste resultaten ooit Krachtig, snel en kostenbesparend 1). De machine is uitgerust met een 7-armige geïmporteerde arm. 2) .Het Q-geschakelde Nd Yag-laserapparaat zendt laserenergie met één puls uit, die de huid niet schaadt en een pijnloze behandeling realiseert. 3). De machine voor het verwijderen van een tatoeage  of sproeten en nog veel meer met laserhuid ondersteunt langdurig continu gebruik 4). Een Amerikaans geïmporteerd laserapparaat, dat een ronde lichtvlek levert met een maximale energie van 2.6J. 5). De diameter van de spot varieert van 2 mm tot 10 mm. 6). De pulsbreedte is 6ns en veroorzaakt geen schade aan de huid. 7). De achterkant van de arm is uitgerust met 1200 mj enkele pulsenergie en 2000 mj lange pulsenergie, die alle soorten huidpigmentosusaandoeningen effectief kan verwijderen. 8). De Q-Switched Laser Skin-sproetverwijderingsmachine is goed ontworpen met een compacte structuur en is erg handig voor gebruik door artsen en andere goedgekeurde professionals. 1). 7 gewrichtsarm 2). Gewichtsbalans hamer 3). Honingraatbehandelingskop 755nm. 4). Veranderlijk 1064 & 532nm   1. 10 inch ware kleuren groot touchscreen 2. professioneel scherm, super coole touch-ervaring   De machine, voor het verwijderen van tatoeages werkt door een hoogenergetische Q-geschakelde ND: Yag-laser af te geven, die pigmentmoleculen in kleinere en kleinere deeltjes breekt. Sommige pigmentdeeltjes verdwijnen en andere worden verwijderd door het immuunsysteem of het lymfestelsel van het lichaam, wat resulteert in volledige verwijdering van de tatoeage.                                                                                                                                          

Prijzen verschillen per  tatoeage,de grote en de kleuren.                                                                                Kom gerust langs voor een gratis intake gesprek. 


De Picoway laser
Er kunnen veel redenen zijn waarom je spijt kunt hebben van een tattoo. Wat vroeger ooit trendy en cool was, kan nu heel anders beleefd worden. Een persoonlijke herinnering, een naam van een vroegere geliefde of gewoon een tattoo die niet meer bij je past. De gediplomeerde van spa-savannah kunnen u helpen bij het verwijderen van tattoos.
De Picoway is de meest efficiënte laser voor het veilig en effectief verwijderen van tattoos, permanente make-up en hyperpigmentatie. De Picoway kan de kleurstoffen sneller en beter verwijderen in aanzienlijk minder behandelingen. Dit komt door de gepatenteerde presway wave technology.

Hoe werkt de Picoway laser?
Picoway heeft het verwijderen van tattoos naar een hoger niveau gebracht. Dit heeft te maken dat de oudere generaties lasers, vaak de Q-Switched lasers, gebruik maken van een nanoseconde. De Picoway heeft een picoseconde. De energiepuls wordt dus 100x verkort tegenover de nanoseconde. Deze ultrakorte energiepulsen verbrijzelen door middel van een fotomechanisch effect de kleurstof (of de inkt) in hele kleine deeltjes, zo klein als stof. Hoe kleiner de deeltjes zijn, hoe makkelijker het lichaam dit opneemt en afbreekt. Dit betekent dus dat de tatoeage sneller zal verdwijnen en de inktkleur per sessie sterker afneemt als het gelaserd word met een Picoway laser. Maar dit is niet het enige verschil tegenover de oudere generatie Q-switched lasers. De Picoway kan namelijk ook het totale kleurenspectrum behandelen en hardnekkige kleuren, zoals groen en blauw, probleemloos behandelen.

De Picoway laser is officieel de snelste laser ter wereld en de eerste en enige esthetische picoseconde laser die FDA (Food and Drug Administration) heeft goedgekeurd voor het verwijderen van tattoos.

Voordelen van de Picoway laser:

Snellere en effectievere verwijdering van inktstoffen
Meer weglaseren in minder behandelingen
Elke kleur, zelfs groen en blauw, kan effectief behandeld worden
Minder pijn en bijwerkingen, omdat het fotomechanisch effect minder warmte genereerd
Beter en sneller herstel van de huid na een behandeling
Geen verbranding en geen achterblijvend littekenweefsel

 

Wat doet de Carbon Laser Peeling?

De Carbon Laser Peeling  voor huidverbetering en een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden. Daarnaast is deze peeling ook geschikt voor het herstellen van de vette huid.

 • Huidverbetering

 • Verminderen van rimpels en fijne lijnen

 • Verminderen van talgproductie

 • Verhogen van collageenproductie

 

Waar is de Carbon Laser Peel geschikt voor?

 • Verwijderen van rimpels

 • Grove poriën

 • Acne

 • Littekens

 • Herstellen van de vette huid

 

Werking

Onze Carbon Laser Peeling machine werkt van binnenuit de huid. Het stimuleert de huid waar het aan elasticiteit ontbreekt. Zowel de opperhuid als het bindweefsel worden vernieuwd, de huid wordt zichtbaar verstevigd en fijne lijnen verminderen.

 

De behandeling

Onze behandelaar zal beginnen met het reinigen van het gezicht. Vervolgens wordt de Carbon peeling aangebracht op de huid. Zodra deze opgedroogd is wordt er middels de laser begonnen met de afschilfering van de huid. Door de laser wordt Carbon omgezet in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na de afschilfering zal de huidtherapeut de huid opnieuw reinigen en de laatste reststoffen van het koolstofmasker verwijderen. Na behandeling raden wij aan om nog een herstellende en hydraterende masker aan te brengen, of een masker aan te kopen en deze later thuis aan te brengen.

 

De behandeling is:

 • Geheel pijnloos

 • Duurt 30-45 minuten

 • Eenmalig of in kuur

Picosure Nazorg
bottom of page