top of page
krijgen mani

Over Ons

U bent onze zorg!

Wie zijn wij? Beauty Relax Spa Savannah is een van de grootste beautysalon's in omgeving Brabant voor man, vrouw, jong en oud. Het unieke aan onze salon is dat u een compleet aanbod vindt van behandelingen en activiteiten die met beauty, huidverzorging, ontspanning, en verwennerij te maken hebben. Beauty Relax Spa Savannah wordt door klanten omschreven als gezellig, laagdrempelig, mooi en kwalitatief en voor iedereen bereikbaar en betaalbaar!

Onze specialiteit is diversiteit!

U vindt bij Beauty Relax Spa Savannah Wij bestaat uit Permanente make up ,Fillers, Botox  Hifu RF , tandenbleken , nagelstudio, diodelaser ontharing, Mironeedling, Pressotherapie, Cryolipolyse, Lipolaser, Plexr- Fibroblast, Plasmapen, Wimperextensions, spray-tanning, zonnebank, massage's, schoonheids behandelingen, tesla body sculpting. Allen gecertificeerd . Ook geven wij lady's days en nights, bedrijfsuitjes op onze locatie van een kleine 500 m2

Daarnaast zijn wij ook de groothandel in alle machines in de schoonheid branche en klinieken. We geven ook alle opleidingen gecertificeerd aan beauty salons, klinieken en artsen in onze andere webshop www.beautytec.nl

Niet veel tijd, wel graag een gezonde leefstijl?

U wilt volop genieten van het leven, niets missen en optimaal gebruik maken van uw mogelijkheden… Tegelijkertijd wilt u verzorgd en gezond door het leven. Laat u verwennen en bespaar veel tijd door met één enkel bezoek meerdere behandelingen op 1 dag te ondergaan! Wij heten u meer dan welkom in onze salon.

U dient 24 uur van te voren uw afspraak af te melden of te verzetten, Anders berekenen wij uw afspraak door! En/of uw voucher is niet meer geldig!  Wij hebben alles onder 1 dak, waardoor wij met de beste apparatuur werken. We zijn niet alleen maar een Beauty salon maar ook de groothandel en opleidingscentrum.

 

Met gastvrije groet,
Team Spa Savannah

bottom of page