top of page

Hydro spa-capsule

hydrotherapie spa capsule_edited.jpg
lichaams masker.jpg

Ontspan en ontgift lichaam en geest in onze ultramoderne multi-sensorische spa-capsule. Programma's op maat om aan uw individuele behoeften en zorgen te voldoen, sessies met hoge temperaturen, stoominfusie, vichy-douche. Voordelen zijn onder meer ontgiften, afslanken, vermindering van cellulitis, verlichting van pijn en nog veel meer….

HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

Exclusieve  bij spa-savannah

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN SPA-CAPSULESESSIE

Je voelt je als herboren, alle spanning is verdwenen en je hele lichaam is opgeladen!

Keuze uit div behandelingen met verschillende maskers voor het lichaam.

Binnenkort volgende de exacte behandelingen en prijzen.

OVER ONZE  SPA-CAPSULE SESSIE

U hoeft alleen maar deze geweldige en verbazingwekkende ervaring van onze spa-capsule te proberen, die wordt gebruikt alleen door ons in Nederland momenteel.

De unieke samensmelting van geavanceerde technologieën en eeuwenoude, beproefde geneeswijzen van massage, aromatherapie, hydrotherapie en audiovisuele ontspanningstechnieken zal u diep ontspannen en een ongeëvenaarde ervaring bieden.

De Spa-capsule heeft de volgende functies:

  • Stoomsauna voor gewichtsverlies, opname van huidproducten, loslaten van spierspanning en diepe ontspanning

  • Spa jet voor watermassage

  • Vichy-douche voor versteviging en lichaamsversteviging, maar ook voor de ontspanningssessie

  • Aromatherapie

  • Fotonenlicht voor anti-veroudering en algemene huidverzorging, aangezien fototherapie de aanmaak van nieuw collageen en elastische vezels stimuleert en de huid revitaliseert.

 

VOORDELEN VAN EEN SPA-CAPSULE SESSIE

Behandelingen in Spa-capsule helpen bij huidherstel, spierspanning en huidirritatie. Energetische hete massage verbetert de bloedtoevoer naar de relevante organen van het lichaam. Een sessie van 60 min minuten verbetert de immuniteit en helpt infecties te bestrijden. Ontspanningsprogramma helpt bij het verwijderen van spanning en stress.

De -verlichting bepaalt de stemming en helpt om te ontspannen en uw lichaam weer in balans te brengen, waardoor u een geruststellende hydrotherapie-ervaring krijgt. Met zeven kleuren om uit te kiezen, kan de bader de kleur kiezen die bij zijn stemming past of de lichten laten cirkelen en hun magie laten werken.

Terwijl u ontspannen ligt, stijgt hete stoom met hoge verstuivingen op van onder het bed van de capsule, waardoor de interne temperatuur van de capsule stijgt en het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam op gang komt, omdat het de bloedsomloop stimuleert, exfolieert en onzuiverheden verwijdert. en brengt producten in de huid van de zwemmer. De stoominfusie is door de hele capsule te horen, wat bijdraagt ​​aan een ongelooflijk rustgevende omgeving. Essentiële oliën kunnen tijdens de behandeling worden toegevoegd, waardoor een met aroma gevulde hete stoomervaring wordt gecreëerd en de aromatherapie wordt gegeven in een zeer unieke omgeving. het deksel) dat het lichaam verzadigt en doordrenkt en het masker efficiënt wast terwijl het je huid energie geeft en kalmeert.

Aangezien uw hoofd buiten de capsule blijft, kunnen natuurlijke gezichtsbehandelingen, hoofdhuidmassage en/of haarwassen uw ontspanningservaring aanvullen. Al het water dat tijdens het behandelingsproces wordt gebruikt, is gefilterd door het waterfiltratiesysteem , zodat uw lichaam vrij is van chemicaliën wanneer uw behandeling is voltooid. Onze spa-capsule biedt een warme, unieke en besloten ruimte om uw lichaam te ontspannen, te herstellen en nieuw leven in te blazen.

De sterk vernevelende stoom kunnen ook worden gedraaid voor koude infusie. Koude infusie is nog steeds een sterk vernevelende spray, maar gebruikt koud water in plaats van heet. Koude infusie creëert een ideale omgeving om geïrriteerde huid, inclusief zonnebrand, te kalmeren, te kalmeren en te hydrateren.

Lymfatische pomp . Wanneer u afwisselt tussen warme en koude infusie, komt het lymfesysteem van uw lichaam in actie. De sterk vernevelende neveldouches/stoom wanneer ze gelijktijdig worden verplaatst, produceren een thermisch contrast, van warm naar koud en koud naar heet, zonder thermische schok voor de bader. Bij gebruik aan het einde van een lichaamsbehandeling, stoombehandeling of stoom-/saunabehandeling voelt u zich totaal ontspannen en ongelooflijk schoon.

Waarom we alleen natuurlijke producten gebruiken . Alle producten die tijdens uw behandeling worden gebruikt, zijn 100% natuurlijk en de oliën zijn van Duitse farmaceutische kwaliteit, gewoon de beste die de wereld te bieden heeft. Alle producten worden vers gemengd voordat de gasten de service krijgen. Geen bewaarmiddelen, geen toevoegingen, niets kunstmatigs. Bovendien zijn de producten en recepten die in onze behandelingen worden gebruikt, speciaal ontwikkeld voor lichaamsbehandelingen en hebben ze in de loop van de tijd bewezen succesvol te zijn.

bottom of page