top of page

Tanden Bleken

tandbleken.jpg
tandenbleken,.jpg

Tanden kunnen worden gemaakt door een behandeling met waterstofperoxide. De oorzaak van de verkleuring bepalen welke methode en welke stoffen moeten worden toegepast. Afhankelijk van de mate van verkleuring en behandelmethode kan de totale behandeling van 1 uur.

HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.
Nu 50% Korting op een Tandenbleek Behandeling

Gebruik de volgende voucher/kortingscode bij het afrekenen

1. Tandenbleken basis is de kortingscode - basis

2. Tandenbleken de luxe is de kortingscode - de luxe

3. Tandenbleken VIP is de kortingscode - vip

Tandenbleken

Tandenbleken Nazorg

Vanaf heden augustus 2019 de nieuwste technology tandenbleek lampen aanwezig.

De Tandenbleek lamp die geheel automatisch uw tanden continu meet en die automatisch de sterkte geeft, zodat uw tanden opimaal benut word.

En  zo een wit mogelijk gebit kunnen behalen. VEILIGER &WITTER

Op zoek naar een witte tanden bleek behandeling? De duur van de behandeling inclusief voor en na zorg is een uur.

Vragen? neem gerust contact met ons op. kronen, facings, vullingen, blootliggende tandhalzen kunnen voor het tanden bleken van belang zijn. De behandeling begint met het bepalen van de kleur. Daarna wordt er een mondspreider in de mond aangebracht om de tanden vrij te houden van de lippen. Dan zal het tandvlees droog worden geblazen. Op het tandvlees, rond de tanden, wordt een siliconen beschermlaagje aangebracht, die met een uv lampje wordt uitgehard. Dan wordt de whitening gel op de tanden aangebracht. Daarna wordt de BLUE LIGHT plasmalamp 2 x 20 minuten op je tanden gericht. Tussendoor wordt nieuwe whitening gel aangebracht. Tijdens de behandeling kan je ontspannen tv kijken op een lcd tv. Na de 2 x 20 minuten wordt de gel en de mondspreider verwijderd. Even naspoelen met water en kijk maar in de spiegel voor het resultaat!

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is intensief dus afhankelijk van de normale gevoeligheid van je tanden kan het voorkomen dat de tanden gevoelig worden aan het einde en direct na de behandeling. De meeste mensen voelen een zeurderige tinteling , ook wel omschreven alsof je in een ijsje bijt of stroomstootjes. De zenuwprikkels kunnen tot 8 uur na de behandeling aanhouden maar de volgende morgen zijn deze veelal verdwenen. Overigens is de beleving zeer verschillend per persoon, zeker niet iedereen heeft er last van.

1. Vóór de behandeling: De tanden moeten gepoetst zijn, wij hebben ook die gelegenheid.
2. Tijdens de behandeling: Wij geven bij aanvang van de behandeling 3 instructies om de veiligheid en het optimale resultaat te kunnen garanderen, te weten:
- Uw speeksel door blijven slikken.
- De tong naar achteren houden, ook wanneer het speeksel wordt doorgeslikt.
- De mond iets open houden, een kleine ruimte houden tussen de boven en onderkaak.
Het zijn simpele instructies maar zeer belangrijk voor uw comfort, de veiligheid en het eindresultaat.
Voor de rest hoeft u niets te doen en is het mogelijk televisie te kijken op een lcd tv.
3. Na de behandeling: Wij raden aan van te voren te eten en te drinken en na de behandeling tenminste 1 uur geen koude of warme producten te nuttigen. Om het resultaat te optimaliseren, de tanden bleken na de behandeling nog wat door, is het van essentieel belang om tot 48 uur na de behandeling niet te roken en rode wijn, koffie, thee, cola, sinaasappelsap, rode bietjes, aardbeien, kersen, sausjes, kruiden en alle andere kleur bevattende producten te vermijden. Om het behaalde resultaat zolang mogelijk te behouden is het verstandig deze producten met mate te nuttigen. Ook zuurhoudende producten zoals citrusvruchten en koolzuur bevattende dranken worden met klem afgeraden.

De basis behandeling

Deze behandeling noemen wij meer een opfrissing van uw tanden, in deze gel zitten plantenextracten zoals, camille, catus.                                        Deze behandeling is leuk voor een bruiloft of een feest, deze gel zal hooguit maar maximaal 1 a 2 maanden mooi zichtbaar zijn.                                Voor een mooi resultaat raden wij u liever de luxe of de vip behandeling aan.

De luxe behandeling

Deze behandeling is exact het zelfde in de behandeling als de basis behandeling. Alleen werken we met een andere substantie (gel) die veel effectiever is en een langer resultaat behoud. Deze behandeling mag daarom ook maar 1 maal per jaar worden ondergaan, tussendoor mag u wel de basisbehandelingen herhalen wanneer u dat prefereert.

 

De VIP behandeling

Deze behandeling is exact het zelfde in de behandeling als de LUXE behandeling. Alleen werken we met de NIEUWSTE substantie (gel) die veel effectiever is en een langer resultaat behoud uit america, Deze behandeling mag daarom ook maar 1 maal per jaar worden ondergaan, tussendoor mag u wel de basisbehandelingen herhalen wanneer u dat prefereert.

 

wat doet de nieuwste technology lampen?

De beste, krachtigste en effectiefste manier van Tanden bleken met deze high end bleeklamp.

Computergestuurd

Sneller, krachtiger en effectiever. Dat is het allernieuwste systeem op het gebied van professioneel tanden bleken. De lamp beschikt over een intelligente microprocessor die er automatisch voor zorgt dat de bleekkracht aangepast wordt aan de bleektemperatuur. Zo krijgt u een optimaal bleekresultaat.

Sensor

Bij de Premium White bleeklamp is ook gedacht aan de hygiëne. Met het NO-TOUCH systeem is het mogelijk de lamp in- en uit te schakelen met een sensor zonder de lamp aan te raken. Door deze swipe functie heeft u zo ook een zeer professionele en hygiënische manier van werken

bottom of page