top of page
H561f19719a5d459db91827b9f667a1e4k.png_960x960.webp

MAGIC TUNNEL

magic.png

Welkom bij onze Magic Tunnel

Ben jij ook klaar met al dat sporten en al die dure diëten die uiteindelijk toch niet werken!!!

Kom dan onder onze Magic Tunnel die jouw vet verbranden en je pijn weghaalt terwijl jij heerlijk ligt te genieten onder onze tunnel heerlijk warm waarbij je bijna in slaap valt, lees hieronder wat onze tunnel voor jouw kan betekenen. 

Wij zijn de enigste in Nederland met deze machines 

HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

 • Afvallen, Vitamines, Pijnvermindering, Allemaal in onze Magic Tunnel

  30 min

  30 euro
 • Afvallen, Vitamines, Pijnvermindering, Allemaal in onze Magic Tunnel

  30 min

  80 euro
 • afvallen, vitamines, pijnvermindering allemaal in onze Magic Tunnel al...

  30 min

  150 euro

Enige in Nederland

               Een Perfecte huid speelt een belangrijke rol in modieuze schoonheid.

(Alle klanten die al zijn geweest merken na 4 keer, daadwerkelijk gewichtsverlies. verstrakking van de huid, en vele zijn al dagen tot weken pijnvrij in het lichaam met klachten zoals, hernia, spierpijn, artritis, reuma. kom het eens proberen en voel hoe het voor jouw lichaam werkt.)

We kunnen een schoonheid en haar kwaliteit van leven beoordelen aan de hand van haar huidconditie en uiterlijk. Een gladde huid is van onschatbare waarde.

De meeste vrouwen hebben echter te maken met verschillende huidproblemen als gevolg van het klimaat, vervuiling of veroudering enz.

Deze lichaamsverzorgingsapparatuur wordt gegenereerd door speciale synthetische muziek in combinatie met infrarood licht, kleurrijk licht en elektrodetherapie.

Met infraroodstralen die in de diepe laag van de huid worden bestraald, evenals verrijkte functies zoals het plakken van HF-acupunten, het elektrodepakket, kan het de vetverbranding versnellen om het effect van bleken, spierverstrakking, lichaamsvermagering en rimpelverwijdering te bereiken. Met ons lichaam dat afslankt door middel van een fototherapiecapsule, is de gladde, delicate, luchtige en natuurlijke huid geen droom meer, het kan gewoon aan uw behoeften voldoen. Geavanceerde kleurrijke lichttechnologie combineert de vier lichtgolven met de verre infraroodstralen, die een perfecte biologisch effect op je lichaam en geest. Liggend in de capsule is alsof je in het mysterieuze universum bent, je voelt de fysieke en mentale harmonie.
Functie en kenmerken 一, fototherapie:


  Verre infraroodstralen zijn het licht van het leven, het kan in de huid doordringen, gemakkelijk door cellen worden opgenomen en tot 3-5 cm onder de huid worden geleid. Door de diepe thermische resultaten en resonantie kan het het vet ontbinden en verbranden. Je lichaam verbruikt 600 calorieën. Na 20-30 minuten gebruik van de lichaamsafslankcapsule, hetzelfde als 10.000 meter hardlopen.


Verre infraroodstralen zijn nuttig voor uw gezondheid:


A. Activeer watermoleculen en verbeter de zuurstofopname
  70% van ons lichaam bestaat uit water en 80% van het bloed is ook water.

Verre infraroodstralen kunnen de watermoleculen resoneren, de zuurstofopname verbeteren, cellen activeren, uw hersenen verfrissen en de immuniteit versterken.

Door de diepe warmte-effecten en penetratie kan uw lichaam voldoende voedingssupplementen krijgen en voelt u zich gezond en opgelucht.


B. Verbeter de bloedsomloop
Watermoleculen kunnen vrij door cellen gaan en kunnen door resonantie worden omgezet in thermische energie, die de bloedcirculatie versnelt en de capillair verwijdt, wanneer de capillair groter wordt. Het hart kan worden ontlast, ze kunnen voldoende zuurstof en voeding aan cellen leveren en de afvalstoffen van de stofwisseling afvoeren. Als er is iets mis mee, u kunt last hebben van hoge bloedwaarden, hart- en vaatziekten, tumoren, artritis of algemene verlamming. Het haarvat speelt een essentiële rol in uw lichaam, het wordt het tweede hart genoemd.


C. Stimuleer de stofwisseling
Wanneer de bloedsomloop wordt verbeterd, kunnen de afvalstoffen van de stofwisseling snel worden afgevoerd, zodat de lever en de nieren kunnen worden ontlast. Het afval omvat zware metalen die kanker veroorzaken; melkzuur dat vermoeidheid en veroudering veroorzaakt, ook onderhuids vet en vetzuur; uraniumionen die hoge bloeddruk veroorzaken; urinezuur veroorzaakt pijn. Met de bloedcirculatie en capillaire dilatatie wordt de voeding naar alle delen van het lichaam gebracht, zodat de stofwisseling wordt verbeterd, cellen worden geregenereerd, het hart wordt ontlast en uw huid glad en zijdezacht wordt.


D. Breng de zuurgraad en alkaliteit in evenwicht
Verre infraroodstralen kunnen bloed zuiveren, de immuniteit verbeteren en cellen activeren, het heeft ook een genezend effect op het verlichten van de pijn. Met zijn penetratie en diepe warmte-effect kan het lichaam veel voeding opnemen en kan de celactiviteit worden versterkt. De thermische energie kan de bloedcirculatie verbeteren, de energiekanalen gladstrijken en artritis, reuma en meer chronische pijnen het  verlicht alle soorten pijn door hoog urinezuur.


E. Verbruik uw energie, verbrand uw vet, verminder uw gewicht.
De trilling van de lichtgolf van ver-infrarode stralen kan het energieverbruik stimuleren, de lichaamstemperatuur verhogen, de stofwisseling verbeteren, vet verminderen, rimpels en fijne lijntjes verwijderen en olieafscheiding, acne, puistjes verminderen en ook de teint verbeteren.


二. Energie kleurrijk lichteffect:
Zoals we weten, is kleurrijk licht nuttig voor onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal. De gewone gezichtsbehandeling heeft alleen effecten op de opperhuid zonder diepere en verdere genezende effecten, terwijl de gefilterde kleurrijke lichtgolf de opperhuid in de derma kan doordringen met een fotochemische werking op het weefsel en huidverzorging, waardoor het collageeneiwit wordt verhoogd en de cel wordt gestimuleerd regeneratie, herstel van de elastische gezichtshuid, wegwerken van rimpels, fijne lijntjes en samentrekkende poriën tegen veroudering en slappe huid.


1. Rood licht
Werkzaamheid: opwindend en warm, stimulerend en revitaliserend voor de cellen, verbetering van de hartslag, hersenactiviteit en ademhaling
Fysiotherapeutische functie: het verwijderen van rimpels, vlekken en acne, het stimuleren van de bloedsomloop en het metabolisme, het revitaliseren van het huidweefsel.


2. Geel licht
Werkzaamheid: stimulatie van de zenuwen, verhoging van de bloeddruk, versnelling van de polsslag, versterking van de immuniteit en spijsvertering.
Fysiotherapeutische functie: verbeteren van de opname van zuurstof, stimuleren van de bloedcirculatie, revitaliseren van uw huid en spijsvertering.


3. Blauw licht
Werkzaamheid: je voelt je koel en verfrist, verlicht de druk, verlaagt de bloeddruk. je geest in balans brengen en focussen.
Fysiotherapeutische functie: het kleverige eiwit ontwikkelen, uw huid revitaliseren en de verslapte huid strakker maken.


4. Groen licht
Werkzaamheid: Deze natuurlijke kleur heeft troostende en kalme genezende effecten op uw angst en depressie, u voelt zich ontspannen en opgelucht.
Fysiotherapiefunctie: verbetering van de klierfunctie, verwijderen van vlekken, acne, puistjes.


De magic tunnel draagt ook bij aan verschillende pijnen zoals, artrittis, reuma,fibromalegie en chronische pijnen.

bottom of page