top of page
H561f19719a5d459db91827b9f667a1e4k.png_960x960.webp

MAGIC TUNNEL

magic.png

infrarood spa capsule ozon sauna spa capsule spa apparatuur is gegenereerd door speciale synthetische muziek gecombineerd met licht en elektrische stroom om u jovialiteit mentaal evenals beautifulness en afslanken spa capsule is gegenereerd door speciale synthetische muziek gecombineerd met licht en elektrische stroom om u jovialiteit mentaal evenals beautifulness en gezondheid fysiek.

HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

Binnenkort bij spa-savannah

Door gebruik te maken van een dubbele technologie van Photon Lights en Infrared Rays die een 360° lichtgolfwarmte-energie in het huidweefsel laat doordringen, lost deze behandeling de hardnekkige vetklonten onder uw huid snel op, waardoor de herophoping van vetten wordt voorkomen. Het verjongt ook de huidweefsels met behulp van de 4 gekleurde fotonenstralen.

BEHANDELING FOCUSSEN

• Verbrand 600-800 calorieën in 15 minuten
• Bevorder de enzymproductie
• Versnel uw metabolisme

ALS JE WIL

• Om effectief vet op te lossen
• Om uw huid te verjongen
• Om uw gewicht te behouden

BEHEER UW GEWICHT

Magic Tunnel van spa savannah 

Los hardnekkige vetten effectief op

Vertel ons uw lichaamsdoelen

Boek een sessie bij ons en praat met onze lichaamsspecialisten over jouw lichaamsdoelen. Van het verbeteren van de stofwisseling tot vetverlies, we passen onze expertise toe om u te helpen uw doelen te bereiken.

We stellen een programma voor je samen

Onze lichaamsspecialisten houden rekening met uw huidige toestand en passen een individueel holistisch programma aan om u te helpen uw lichaamsdoelen in een realistische hoeveelheid tijd te bereiken.

Je begint je reis

Uw programma omvat consistente behandelsessies, suggesties voor gezonde voeding, leefstijladviezen, biologische supplementen en ondersteuning voor u om zichtbare resultaten te zien.

Bereik je lichaamsdoelen

Met de Magic Tunnel  zult u met het verstrijken van de weken een slanker silhouet en een lager vetpercentage zien, waardoor u dichter bij uw lichaamsdoelen komt.

U gaat in onze daarvoor bestemde capsule liggen en het apparaat wordt ingeschakeld. Een 360° dubbele lichtgolfwarmte-energie zal uw lichaam binnendringen naarmate de behandeling vordert. Dit proces lost snel hardnekkige vetten op en verjongt het huidweefsel. In slechts 15 minuten zou deze behandeling al 600 tot 800 calorieën hebben verbrand wat gelijk staat aan 10km hardlopen. Naarmate uw programma vordert, zult u zien dat uw lichaam slanker en strakker wordt. De gehele sessie duurt maximaal 30 minuten. Het is een snel en doelgericht proces.

De Magic Tunnel-ervaring

We garanderen dat onze behandelingen veilig en niet-invasief zijn, geen medicijnen gebruiken, geen bijwerkingen veroorzaken, geen hersteltijd hebben en weinig tot geen pijn veroorzaken. Onze machines zijn gecertificeerd en onze lichaamsspecialisten zijn opgeleid om de behandelingen deskundig uit te voeren. Vertel ons uw doelen, uw lichaam is veilig bij ons.

bottom of page