top of page

G5 Massage

g5 massage.webp
g5 mass.webp
Het G5 massage apparaat Proline Serie is hét massage-apparaat bij uitstek voor het masseren van het huidoppervlak, de onderliggende weke delen, het bloedvaten- en lymfesysteem, de spieren en voor respiratoire therapie.
HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

Nieuwste techniek en behandeling op het gebied van massage.

 

Veel vrouwen hebben last van cellulitis. En nee, cellulite heeft niets te maken met overgewicht! Er zijn meerdere oorzaken en invloeden waardoor cellulitis kan ontstaan en/of verergeren, zoals veroudering, hormonale beïnvloeding, genetische aanleg. Het ontstaat vooral op de benen en billen, maar het kan ook op andere plekken voorkomen. In ons salon maken we gebruik van de beste technologie G5 anti-cellulite message om u de beste resultaten te geven. Dit apparaat word ingezet voor het weg masseren van cellulitis zover dat nog mogelijk is. Ook word het G5 apparaat gebruikt voor een grondige massage van het gehele lichaam. Het G5 apparaat is geschikt voor verschillende lichaamsdelen, zoals de nek, buik, rug, benen, boven armen enz.

De ritmische werking van de G5 verhoogt de lymfatische stroom, breekt vetophopingen af en vermindert zo de verschijning van cellulitis. Daarnaast doet deze behandeling wonderen bij ongewenste bulten, maakt het ook de huidtextuur glad, verbetert het de bloedsomloop en ontspant het gespannen spieren.

bottom of page