top of page

fILLERS

filler behandeling.webp
fillerss.jpg

Injecteerbare filler is een vulmiddel voor zacht weefsel dat op verschillende diepten in de huid wordt geïnjecteerd om rimpels in het gezicht op te vullen, volume in het gezicht te geven en gelaatstrekken te versterken: het herstel van een gladder uiterlijk. De meeste van deze rimpelvullers zijn tijdelijk omdat ze uiteindelijk door het lichaam worden opgenomen.

HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

Fillers met of zonder meso / fillerpen 

 

Wat doet een filler?

Een filler op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die ook door het lichaam wordt aangemaakt en die heel goed vocht kan vasthouden.
Natuurlijk hyaluronzuur wordt in tegenstelling tot het synthetische hyaluronzuur door het lichaam afgebroken en wordt voortdurend vervangen.
Hyaluronzuur wordt niet alleen gebruikt voor esthetische behandelingen, maar ook voor injectie van gewrichten en voor oogchirurgie.

Te behandelen zones:

Lippen, frons, marionetlijnen, afhangende mondhoeken.

Vitaminenboost gehele gezicht (2ml).

 

Verschil met andere fillers

Onze fillers zijn fillers op basis van hyaluronzuren. Deze norm is een farmaceutische standaard en is net iets strenger dat de standaard die voor medical devices geldt. Een hyaluronzuur is namelijk volgens de wet niet een medicijn maar een medisch hulpmiddel. De GMP standaard geeft daarom zekerheid en veiligheid over de kwaliteit van het product. Deze filler producten zijn al lang op de markt en komen oorspronkelijk uit Oostenrijk.

Waarom deze merken?
De  hyaluronzuren zorgen voor het opvullen van uw lippen.
De mesogun / fillerpen waarmee wij werken is in staat om cross-linked hyaluronzuur in de huid te brengen. Dit maakt het apparaat uniek.  Het hyaluronzuur dat gebruikt wordt, is geproduceerd volgens strikte Europese richtlijnen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.
De Mesogun / fillerpen Beautytec is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de hoeveelheid van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. Dit in tegenstelling tot handmatig inbrengen.

Uiteraard worden de botox behandelingen enkel gedaan door een BIG geregistreerde arts.

Wij werken met verschillende artsen samen die op onze zaak behandelingen komen doen.

Nazorg Fillers
bottom of page