top of page

Zonnebank

M14.JPG

bruiningstoestel dat bestaat uit twee uitgezonden panelen met uv-lichtbuizen waarbij iemand van naakt op het onderste paneel kan gaan liggen met het doel de huid te laten bruinen; solarium.

zonnebankk
HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.

Zonnebank

 

KBL MegaSun 4500
Hemel : 24x 100 Watt en 3x 500 Watt met collageen
Bank   : 16x 100 Watt  met collageen


evoSystem2

Ervaar een nieuw soort bruining: de MegaSun 4500 voldoet aan alle gangbare technologische wensen en voegt daar tegelijkertijd nog diverse elementen aan toe.

Zo heeft de MegaSun 4500 een naar het lichaam gevormde acrylplaat die de zonnebank nog comfortabeler maakt.
Door zijn mooie vormgeving en dankzij het feit dat de zonnebank in 3 kleuren verkrijgbaar is komt deze zonnebank in elke zonnestudio uitstekend tot haar recht.

Backlight

Mp3-sound-box
De mp3-speler kan met elke soort muziek door de studio exploitant individueel worden uitgerust.

MusicVibration
MusicVibrationis het MegaSun systeem, wat er voor zorgt dat u de muziek trillingen ook daadwerkelijk voelt. Het systeem produceert correcte golven van trilling en spreidt zo het geluid in de zonnebanken uit.

Cpi energy
Cpi energy is de perfecte combinatie tussen UV straling en lampenwissel. Door het Cpi energie systeem gaan lampen gemiddeld 140 uur langer mee en garanderen zij constant 100 Watt power.

Wat is collageen lichttherapie?
Collageen lichttherapie is een aangename behandeling waarbij de huid wordt blootgesteld aan zacht roze licht met een frequentie van met name 633 Nanometer. De therapie is zeer geschikt voor de vrouwelijke huid maar absoluut ook een aanrader voor de mannelijke huid! Het toestel behandelt het gehele lichaam in een aangename sessie van 20 of 15 minuten.

Wat wordt bedoeld met 633 Nanometer?
633 Nanometer is de frequentie waarop de speciale collageenlampen hun meest effectieve bereik hebben. Licht wordt ingedeeld in een bandbreedte. De bandbreedte voor zichtbaar licht loopt van 400 tot 780 Nanometer en op 633 Nanometer is de kleur van het licht roze tot rood. Deze lichtgolven dringen tot wel 5mm diep in de huid en de werking kan uiteindelijk wel 8 tot 10mm diep doordringen.

Wat mag ik verwachten van de behandelingen?
Door middel van de licht behandelingen (licht is energie) wordt de doorbloeding van de huid sterk gestimuleerd waardoor zuurstofrijk bloed wordt aangevoerd, afvalstoffen worden afgevoerd en de gehele huidfunctie als het ware weer tot leven wordt gewekt. Dit gehele proces maakt dat het huidbeeld sterk verbeterd en de cellen die verantwoordelijk zijn voor de collageen en elastine aanmaak (fibroblasten) worden aangezet tot productie van nieuw collageen en elastine.

Na hoeveel behandelingen ga ik iets merken?
Er zijn collageen gebruikers bij wie er na 3 a 4 behandelingen al een verschil merkbaar, de huid wordt zachter en poriën verkleinen zich en de huid ziet er frisser uit. Voor het volledige effect en met name voor het verstevigende effect adviseren wij een kuurschema van 18 tot 25 behandelingen. Het aantal is afhankelijk van de conditie van uw huid.

Waarom zijn er meerdere behandelingen nodig voordat ik resultaat kan zien?
Het proces tot aanmaak van collageen in de huid duurt 45 tot 90 dagen en een kuur van 22 behandelingen dient in een periode van minimaal 8 tot 12 weken te worden doorlopen. U maakt dus gemiddeld 2-3 maal per week gebruik van de collageenlampen.

bottom of page