top of page

Spray Tanning

spray.jpg
spray.webp

Spray tanning is een vorm van bruin-zonder-zon behandeling met een fijne vloeistof op je huid wordt verneveld. Hoe werkt spraytanning ? De vloeistof bevat een natuurlijk ingrediënt genaamd Dihydroxyaceton (DHA)

HEEFT U EEN VOUCHER OF KADOBON?

Boek uw behandeling in en bij het afrekenen staat  promotiecode, typ daar het woord vouchers in.
Ons systeem berekend dan €0 voor uw vouchercode.
Vul bij opmerking uw vouchercode in zodat wij deze kunnen verzilveren, Hebben wij geen vouchercode ontvangen dan is de afspraak als niet beschouwd.
Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.

Spray Tanning

Omschrijving
 

Spray-Tanning is de meest effectieve bruin-zonder-zon behandeling. Het grote voordeel ervan is dat de huid direct en overal een gezonde, gebronsde look krijgt. Het is tegenwoordig een steeds populairder alternatief voor de zon en zonnebank.

Ideaal voor: feestjes, evenementen, bruiloften, fotoshoot, voorafgaand aan je vakantie of als je niet in de zon wilt, mag of kan. 
Veel modellen maken gebruik van spray tanning.
Wil je er fantastisch uitzien, met een mooi egaal kleurtje? Je kunt bij ons terecht voor een stralende teint met een natuurlijk resultaat! 
Snel en veilig bruin zonder de schadelijke effecten van de UV-straling.

Spa savannah biedt de beste verzorging van je huid door het gebruik van organische producten met keurmerk. Pure tanningvloeistoffen van de hoogste kwaliteit 
Er is voor ieder huidtype een geschikte bruiningslotion ontwikkeld in verschillende kleursterktes.
Jouw spray tan wordt gelijkmatig aangebracht door een gecertificeerde en ervaren tanning-specialist(e)
(geen cabine).

bottom of page